SIMPLE PRESENT TENSE ( ACTIVE-PASSIVE)

Hello Everybody!
Welcome back to my blog.In this post I want to post my task from my English teacher,because she want to me to send this task to my blog.


1. Indonesia needs many powerful young men
    answer : many powerful young man are needed by Indonesia.
2. She posts the story every day
    answer : the story she posted every day
3. The teacher teaches English once a wee
    answer : once a week is taught by an English teacher
4. We do exercise every day
    answer : we are exercised every day
5. The professors plant the rice at the top of the buillding
    answer : the rice is planted at the top of the building by the professors

SIMPLE PAST TENSE ( PASSIVE - ACTIVE )

1.The student created the blogs yesterday
   answer : the blogs were created by the student yesterday.
2.The principal told the students to be good students
    answer  : the student were told to be a good students by the principal.
3. Many singers sang the song
    answer : the song was sung by many singers
4. She typed the letter last night
    answer : the letter was typed last night by her
5. We left the gate open
    answer ; the gate was left open for us

Komentar

Posting Komentar

Postingan populer dari blog ini